Bigfoot dostal od UFC padáka

NETKY.SK • 31 Október 2016, 21:32 • 2 min
Bigfoot dostal od UFC padáka

LAS VEGAS . Po tom ako UFC zmenilo majiteľov sa začalo postupne s prepúšťaním zápasníkov. Najznámejšie meno ktoré teraz prepustili je Antonio "Bigfoot" Silva. Keď si však pozrieme jeho bilanciu posledných zápasov tak to vôbec nie je prekvapujúce.

slovakia

left justify in out

Z posledných šiestich zápasov päť prehral a to všetky s K.O. alebo technickým K.O.. Jeho jediné víťazstvo od roku 2013 bolo proti Sao Paleleiovi minulý rok v auguste, porazil ho s T.K.O.. Ak toto víťazstvo nerátame tak ťahá šnúru piatich prehier. Tieto zápasy prehral proti Andreiovi Arlovskemu, Frankovi Mirrovi, Markovi Huntovi, Stefanovi Struveovi a Royovi Nelsonovi. Dvakrát zápas prehral hneď v prvej minúte proti Struvemu dokonca v 16. sekunde!

 

Jeho celková bilancia v UFC sú 3 výhry, 7 prehier a jeden výsledok mu anulovali kvôli dopingu. Všetky jeho výhry ale aj prehry boli s K.O. alebo s T.K.O.. Raz remizoval s Markom Huntom, ale tento výsledok mu anulovali kvôli tomu, že v pozápasových vzorkách mal zvýšenú hladinu testosterónu. Podľa fanúšikov ale išlo o najlepší zápas všetkých čias v ťažkej váhe.

 

Hneď po prepustení však Silva podpísal s Ruskou organizáciou Titov Boxing Promotion kde sa aj predstaví 18. novembra v Yakaterinburgu v Rusku proti Ivanovi Shtyrkovovi.

 

Okrem Bigfoota dostali výpoveď aj títo zápasníci:

Shane Campbell

Kevin Casey

Cody East

Glaico Franca

Leonardo Augusto ‘Leleco’ Guimaraes

Cory Hendricks

Caio Magalhaes

Enrique Marin

Tamdan McCrory

Kenny Robertson

Sean Spencer

Alberto Uda



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies