BIG Zee už korčuľoval a všetci dúfajú v jeho finálovú účasť

NETKY.SK • 20 Máj 2019, 15:03 • 2 min
BIG Zee už korčuľoval a všetci dúfajú v jeho finálovú účasť

BOSTON - Slovenský hokejista Zdeno Chára má ešte vyše týždňa na zotavenie sa z nešpecifikovaného zranenia, aby stihol úvodný súboj finále play off NHL. Boston vstúpi do záverečných bojov o Stanleyho pohár 27. mája proti San Jose alebo St. Louis, stav série o víťazstvo v Západnej konferencii je po štyroch zápasoch nerozhodný 2:2.

slovakia

left justify in out

 Tri dni po tom, ako pre nešpecifikované zranenie vynechal štvrtý zápas finále Východnej konferencie zámorskej hokejovej NHL, sa slovenský obranca Zdeno Chára, ktorý si v zámorí u fanúšikov vyslúžil príznačnú prezývku "Big Z", objavil na ľade pred tréningom svojho tímu.

 

 

Kapitán Bostonu Bruins podľa tsn.ca korčuľoval spoločne s ďalším zraneným zadákom Stevenom Kampferom asi 30 minút pred oficiálnym začiatkom prvého tréningu po postupe do finále Stanley Cupu. Celý tréning s tímom potom už Chára nebsolvoval. Generálny manažér Bostonu Don Sweeney v sobotu vyjadril nádej, že Chára by začiatok finále mohol stihnúť.

 

Bruins zmietli vo finále Východnej konferencie Carolinu Hurricanes 4:0 na zápasy, v tom poslednom vyhrali už bez Cháru. Vo finále, ktoré sa začne v noci na utorok 28. mája, sa Boston stretne s víťazom série San Jose Sharks - St. Louis Blues. Bližšie k postupu sú Blues, ktorí vedú 3:2 na zápasy.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies