Big Sean pripravuje nový album s Metro Boominom

NETKY.SK • 3 December 2017, 10:37 • 2 min
Big Sean pripravuje nový album s Metro Boominom

BRATISLAVA - Americký rapper Big Sean a dídžej a producent Metro Boomin pripravujú nový album. Nahrávka bude mať názov Double or Nothing. Dvojica novinku, ktorej dátum ešte nie je známy, nahrávala v Atlante a Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Ako informoval magazín Billboard, väčšinu skladieb nahrali priamo na mieste - Metro Boomin vymyslel hudbu a Big Sean do nej automaticky vymýšľal text. Svoj nový projekt hudobníci považujú za zvukový a nahrávací experiment, na jeho finálnej verzii ešte stále pracujú.

Big Sean, vlastným menom Sean Michael Leonard Anderson, je rodákom z Kalifornie, no vyrastal a pôsobí v Detroite. Na konte má štúdiovky Finally Famous (2011), Hall Of Fame (2013), Dark Sky Paradise (2015) a I Decided (2017), ďalej kolaboračný album Twenty88 (2016) so speváčkou Jhené Aiko a tiež štyri mixtapey. S nahrávkami Dark Sky Paradise a I Decided sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200.

Metro Boomin sa rozhodol venovať hudbe ešte na strednej škole. Spolupracoval s interpretmi ako Gucci Mane, Nicki Minaj, Ludacris, Future, Juicy J, Wiz Khalifa, The Weeknd, Drake, Lana Del Rey, Migos, DJ Khaled či Lil Wayne. Na konte má spoločnú štúdiovku Without Warning (2017) s Offsetom a 21 Savageom, s ktorým nahral aj EP Savage Mode (2016), a mixtapey 19 & Boomin (2013) a Perfect Timing (2017) s Navom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona