Big Sean a Jhené Aiko vydajú na budúci rok ďalší spoločný album

NETKY.SK • 14 November 2016, 13:53 • 2 min
Big Sean a Jhené Aiko vydajú na budúci rok ďalší spoločný album

NEW YORK - Americký rapper Big Sean a speváčka a skladateľka Jhené Aiko vydajú na budúci rok ďalší kolaboračný album. Informáciu potvrdil Big Sean v sobotu prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

Interpret, ktorý tvorí so speváčkou duo Twenty88, zároveň naznačil, že v roku 2017 obaja uvedú na trh aj svoje sólové projekty. Dvadsaťosemročný rodák z kalifornskej Santa Monicy však neposkytol ďalšie detaily o nahrávke, ktorá bude nasledovať po tohtoročnej eponymnej štúdiovke dvojice.

 


Big Sean, vlastným menom Sean Michael Leonard Anderson, vyrastal a pôsobí v Detroite. Na konte má Finally Famous: The Mixtape (2007) a albumy Finally Famous (2011), Hall Of Fame (2013) a Dark Sky Paradise (2015), s ktorým dobyl rebríček Billboard 200.


Jhené Aiko Efuru Chilombo už s rapperom okrem spomínaného projektu spolupracovala aj na singloch I'm Gonna Be, Beware a I Know. Na konte má štúdiovku Souled Out (2014), ktorej predchádzali mixtape Sailing Soul(s) a EP nahrávka Sail Out (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies