Big Boi poprel, že Outkast pripravujú nový album

NETKY.SK • 20 Február 2014, 15:28 • 2 min
Big Boi poprel, že Outkast pripravujú nový album

USA - O údajnom novom albume Outkast informovala minulý mesiac Queen Latifah, ktorá v minulosti pôsobila ako ich manažérka.

slovakia

left justify in out

Americká hip-hopová skupina nepripravuje nový album, ako to minulý mesiac uviedla rapperka a herečka Queen Latifah, ktorá v minulosti pôsobila ako ich manažérka. V rozhovore pre televíznu stanicu Revolt to vyhlásil člen tejto formácie Big Boi. "Nepripravujeme nový album. Pôjdeme iba na turné, pretože oslavujeme dvadsiate výročie od vydania prvého albumu, takže to chceme osláviť s našimi fanúšikmi. Ja momentálne pracujem na sólovom albume, ktorý by som chcel vydať koncom roka," vysvetlil Big Boi.

 

Skupina Outkast vznikla v roku 1992, pričom ju tvoria André 3000 a spomínaný Big Boi. Debutovali v roku 1994 albumom Southernplayalisticadillacmuzik, po ktorom nasledovali nahrávky ATLiens (1996), Aquemini (1998), Stankonia (2000), dvojalbum Speakerboxxx/The Love Below (2003) a Idlewild (2006), ktorý je taktiež soundtrackom k rovnomennému filmu. Okrem toho majú na konte aj kompiláciu Big Boi and Dre Present... Outkast (2001). Medzi ich najznámejšie hity patria skladby Rosa Parks, B.O.B. (Bombs Over Baghdad), Ms. Jackson, Hey Ya! a The Way You Move. Na konte majú šesť cien Grammy a štyri American Music Awards. Big Boi debutoval ako sólový interpret v roku 2010 albumom Sir Lucious Left Foot: The Son Of Chico Dusty, na ktorý nadviazal nahrávkou Vicious Lies And Dangerous Rumors (2012). 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.hiphopdx.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies