Biffy Clyro predstavili pieseň Flammable

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 12:25 • 2 min
Biffy Clyro predstavili pieseň Flammable

EDINGURGH - Škótska rocková kapela Biffy Clyro zverejnila skladbu Flammable, ktorá je treťou ukážkou z ich siedmej štúdiovky Ellipsis.

slovakia

left justify in out

Tá sa dostane do predaja v piatok 8. júla, pričom trojčlenná formácia z nej už skôr predstavila single Wolves Of Winter a Animal Style. K obidvom menovaným vznikli aj videoklipy. Novinka Flammable mala premiéru v pondelok na BBC Radio 1.

 

 

Album Ellipsis bude v základnej verzii obsahovať jedenásť piesní, deluxe verzia ponúkne o dve skladby viac. Biffy Clyro sa v rámci turné k tejto nahrávke predstavia aj v Rakúsku, a to konkrétne 21. októbra vo viedenskom Gasometri. Okrem toho zahrajú napríklad aj v Berlíne, Varšave či Kolíne.


Biffy Clyro vznikli v roku 1995 v Kilmarnocku, pričom od začiatku pôsobia v zostave Simon Neil (gitara a spev), James Johnston (basgitara) a Ben Johnston (bicie). Debutový album Blackened Sky vydali v roku 2002, po ňom nasledovali nahrávky The Vertigo Of Bliss (2003), Infinity Land (2004), Puzzle (2007), Only Revolutions (2009) a Opposites (2013), pričom s poslednou menovanou sa im podarilo dobyť britský albumový rebríček. V singlovom UK Charte sa im zatiaľ najlepšie darilo s piesňou Mountains z albumu Only Revolutions, ktorá sa dostala na piate miesto. Medzi ich známe skladby patria aj Saturday Superhouse, That Golden Rule, Many Of Horror či Black Chandelier. Získali napríklad tri NME Awards, tri Kerrang! Awards alebo dve Q Awards.

Tracklist albumu Biffy Clyro - Ellipsis:
01 Wolves Of Winter
02 Friends And Enemies
03 Animal Style
04 Re-Arrange
05 Herex
06 Medicine
07 Flammable
08 On A Bang
09 Small Wishes
10 Howl
11 People

bonusové skladby deluxe edície:
12 Don't, Won't, Can't
13 In The Name Of The Wee Man

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies