Bielorusom chýbali sily, Chackevič chcel viac bodov

NETKY.SK • 13 Október 2015, 09:46 • 2 min
Bielorusom chýbali sily, Chackevič chcel viac bodov

BORISOV - Aspoň trojzápasovou šnúrou bez prehry zakončili bieloruskí futbalisti celkovo nevydarený boj o postup na ME 2016.

slovakia

left justify in out

Zbabraný vstup do kvalifikácie (0-1-3) ich pripravil o možnosť zabojovať aspoň o barážovú tretiu priečku, za ktorou v "slovenskej" C-skupine zaostali až o osem bodov. Po víťazstvách nad Luxemburskom (2:0) a v Žiline nad Slovenskom (1:0) sa Bielorusko v pondelok rozlúčilo s elimináciou bezgólovou remízou doma v Borisove s Macedónskom.

 

"Vyzeralo to, akoby hostia pricestovali s jedinou túžbou - neprehrať. A my sme neboli schopní zvíťaziť. Bol to náročný zápas. Na trávniku boli tí istí hráči, čo na Slovensku oslabení o jedného muža vybojovali tri body. Chýbala nám čerstvá krv, nemali sme dostatok síl," citoval server Európskej futbalovej únie bieloruského kouča Alexandra Chackeviča, ktorý v decembri 2014 vystriedal vo funkcii Georgija Kondratieva. Výsledkový progres mužstva pod jeho vedením bol síce badateľný, on sám však nechcel hodnotiť svojich zhruba desať mesiacov vo funkcii. "Bol by som radšej, ak by sme počas môjho pôsobenia nazbierali viac bodov. To sú však len 'keby' a 'ale'," povedal Chackevič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona