Bieloruska Sobolenková postúpila suverénne do osemfinále dvojhry na turnaji Roland Garros

NETKY.SK • 2 Jún 2023, 16:15 • 2 min
Bieloruska Sobolenková postúpila suverénne do osemfinále dvojhry na turnaji Roland Garros

PARÍŽ - Bieloruska tenistka Arina Sobolenková sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros po tom, čo si poradila s Ruskou Kamillou Rachimovovou hladko 6:2, 6:2.

slovakia

left justify in out

Bieloruská tenistka Arina Sobolenková sa suverénnym spôsobom prebojovala do osemfinále dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros. Svetová dvojka si v 3. kole poradila s Ruskou Kamillou Rachimovovou hladko 6:2, 6:2.

 

Ďalšia Ruska Daria Kasatkinová v pozícii nasadenej deviatky deklasovala Američanku Peyton Stearnsovú 6:0, 6:1.

 

Uspela aj finalistka spred dvoch sezón Anastasia Pavľučenkovová, ktorá zdolala krajanku Anastasiu Potapovovú nasadenú ako číslo 24 v troch setoch 4:6, 6:3, 6:0. Jej súperkou v osemfinále bude Belgičanka Elise Mertensová. Turnajová dvadsaťosmička sa na parížskej antuke postarala o prekvapenie, premožiteľka Slovenky Viktórie Hrunčákovej z úvodného kola vyradila v piatok nasadenú trojku Američanku Jessicu Pegulovú hladko 6:1, 6:3.

 

Ženy - dvojhra - 3. kolo: Anastasia Pavľučenkovová (Rus.) - Anastasia Potapovová (Rus.-24) 4:6, 6:3, 6:0, Arina Sobolenková (Biel.-2) - Kamilla Rachimovová (Rus.) 6:2, 6:2, Elise Mertensová (Belg.-28) - Jessica Pegulová (USA-3) 6:1, 6:3, Daria Kasatkinová (Rus.-9) - Peyton Stearnsová (USA) 6:0, 6:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies