Bielorusi nie sú spokojní s výkonom proti Gabonu

NETKY.SK • 31 Marec 2015, 13:02 • 2 min
Bielorusi nie sú spokojní s výkonom proti Gabonu

BELEK - Futbalová reprezentácia Bieloruska remizovala v pondelkovom prípravnom zápase v tureckom meste Belek s výberom Gabonu 0:0.

slovakia

left justify in out

Bielorusi vyhrali v piatok v "slovenskej" C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 na pôde Macedónska 2:1 a aj v pondelok chceli uspieť. Proti africkému tímu si utvorili viaceré šance, ale nedokázali ich premeniť. Gabon hral tvrdo a hráči Bieloruska si museli dávať pozor, aby sa nezranili po zákrokoch súpera.

 

"Nemôžeme byť spokojní s hrou najmä v prvom polčase. V obrane sme robili chyby, v útoku nepremenili šance. Počíta sa skóre a góly. V druhom polčase sme začali lepšie, mali loptu pod kontrolou. Opäť sme sa však nevyhli chybám. Ďalšie zápasy by sme už mali hrať na normálnych štadiónoch a nie v takýchto podmienkach," uviedol podľa Pressbolu tréner Bieloruska Alexander Chackevič.

 

Bielorusi v tabuľke C-skupiny figurujú na štvrtom mieste so štyrmi bodmi. Lídrom poradia sú Slováci s 15 bodmi, nasledujú Španieli (12 bodov) a Ukrajinci (9 bodov). Priamo na záverečný turnaj ME 2016 do Francúzska postúpi prvý a druhý v poradí každej kvalifikačnej skupiny a najlepší tím z tretích priečok. Zvyšných osem mužstiev na tretích miestach odohrá baráž o postup na kontinentálny šampionát. Najbližšie sa Bielorusko predstaví v kontinentálnej kvalifikácii 14. júna doma proti Španielsku. 

 

Výsledok - prípravný zápas: 
Bielorusko - Gabon 0:0 
Zostava Bieloruska: Gorbunov (46. Černik) - Poľakov, Politevič, Filipenko (46. Šitov), M. Voloďko - Dragun (62. Majevskij), Gordejčuk, Putilo - Maka (62. Kornilenko), Januš (46. Kisľak), Nechajčik (76. Stasevič) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies