Bielorusi nás nešetrili, zápas nedohrali až traja slovenskí hokejisti!

NETKY.SK • 8 Február 2019, 10:40 • 2 min
Bielorusi nás nešetrili, zápas nedohrali až traja slovenskí hokejisti!

Bratislava - Slovenskí hokejisti zvíťazili vo štvrtok v úvodnom zápase turnaja Kaufland Cup 2019 nad Bieloruskom 2:1 po predĺžení. Hostia išli do vedenia po góle Michaila Stefanoviča z 37. minúty, v 57. minúte vyrovnal Radovan Puliš. V nájazdovom rozstrele napokon rozhodol Michal Chovan.

slovakia

left justify in out

Čo však trápi kouča SR je, ťe až traja slovenskí hokejisti nedohrali zápas proti Bielorusku. Z hry postupne odstúpili Patrik Lamper, Martin Štajnoch a Rastislav Špirko. Najvážnejší je stav Špirka.

 

Lamper odstúpi z hry po tvrdom náraze do konštrukcie bránky, Štajnoch mal problémy s nohou. V bolestiach však odkríval z ľadu Špirko.

 

"Lamper má zrejme zlomený nos, ale aj narazený členok. Štajnocha trápi koleno, najvážnejšie to vyzerá so Špirkom. Jeho koleno nevyzerá dobre a bude to zrejme vážnejšie. Na turnaji už pokračovať nebude. Všetkých hráčov ešte čaká vyšetrenie magnetickou rezonanciou, Lampera aj röntgen," uviedol lekár tímu Radoslav Zamborský.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies