Bielorusi dúfajú, že v Španielsku zabodujú

NETKY.SK • 13 November 2014, 12:08 • 2 min
Bielorusi dúfajú, že v Španielsku zabodujú

MINSK - Bieloruskí futbaloví reprezentanti si pred sobotňajším zápasom proti Španielom v Huelve (20.45 h) v "slovenskej" C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska uvedomujú rolu jasného outsidera, odmietajú však kapitulovať bez odporu.

slovakia

left justify in out

"Španieli sú niekdajšími majstrami sveta a úradujúcimi európskymi šampiónmi. Navyše, budú mať výhodu domáceho prostredia. Pre nás to veru nebude súboj z kategórie ľahkých... Človek však jednoducho nemôže vstupovať na trávnik s myšlienkou na prehru," podotkol stredopoliar ruského Torpeda Moskva Anton Putilo podľa webu UEFA. 

 

"Dúfame, že zabodujeme. Chceme zabojovať o šancu zahrať si na záverečnom turnaji. Kým je nádej, akokoľvek nepatrná, musíme sa biť o jej zachovanie," burcuje Putilo. 

 

Na lavičke si ťažkú premiéru odkrúti dočasný tréner Andrej Zygmantovič. Päťdesiatjedenročný minský rodák sa účelovo stal nástupcom Georgija Kondratieva, ktorý rezignoval po októbrovej prehre so Slovenskom 1:3. Zygmantovič dosiaľ pracoval ako asistent trénera v reprezentácii, predtým koučoval Novosibirsk, Kaunas, MTZ-RIPO Minsk či Dinamo Minsk. Bielorusko získalo z troch vystúpení jediný bod za remízu 1:1 s Luxemburskom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona