Bielorusi bez Kosticynovcov, ale s 11 hráčmi z Minska

NETKY.SK • 18 December 2014, 13:37 • 2 min
Bielorusi bez Kosticynovcov, ale s 11 hráčmi z Minska

MINSK - V nominácii Bieloruska na prípravný turnaj Arosa Challenge je 22 hráčov, pričom tradične polovicu tvoria hokejisti Dinama Minsk.

slovakia

left justify in out

Podľa serveru Bieloruskej hokejovej federácie vo výbere kanadského trénera Dava Lewisa (vo funkcii nahradil krajana Glena Hanlona, ktorý odišiel k Švajčiarom) figurujú 2 brankári, 8 obrancov a 12 útočníkov a z toho je až 11 hráčov z tímu jediného bieloruského zástupcu v KHL. V nominácii tentoraz chýbajú niektoré známe mená útočníkov, akými sú bratia Andrej a Sergej Kosticynovci, Konstantin Koľcov, Alexander Kitarov či Sergej Demagin. V poslednej chvíli zo zostavy vypadol aj tretí brankár Michail Karnauchov.

 

Bielorusi sú obhajcami víťazstva na turnaji Arosa Challenge. Pred rokom si vo vstupnom zápase poradili so Slovákmi 2:1 a vo finále potom zdolali domácich Švajčiarov 3:2 po samostatných nájazdoch. Práve Bielorusi budú aj tento rok prvým súperom Slovákov pod švajčiarskymi Alpami. Zápas sa začne v piatok o 16.15 h. 

Nominácia hokejistov Bieloruska na Arosa Challenge 2014 (19. - 20. 12.): 
Brankári:
Stepan Goriačevskich (Chanty Mansijsk/KHL), Igor Brikun (Gomeľ) 
Obrancovia: Jevgenij Lisovec, Iľja Kaznadej, Jevgenij Nogačov, Iľja Šinkevič, Oleg Goroško (všetci Dinamo Minsk/KHL), Vladimir Denisov (Ak Bars Kazaň/KHL), Nikolaj Stasenko (Severstaľ Čerepovec/KHL), Dmitrij Korobov (Atlant Mytišči/KHL) 
Útočníci: Andrej Stas (CSKA Moskva/KHL), Jevgenij Kovyršin (Severstaľ Čerepovec/KHL), Viačeslav Andrjuščenko (Neftechimik Nižnekamsk/KHL), Alexej Jefimenko (Sibir Novosibirsk/KHL), Alexandr Kulakov, Artur Gavrus, Sergej Drozd, Andrej Stepanov, Alexandr Pavlovič, Pavel Razvadovskij (všetci Dinamo Minsk/KHL), Arťom Volkov (Avangard Omsk/KHL), Arťom Kislyj (Toros Neftekamsk/VHL) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies