Bielorus Renan Bressan: Môžeme zdolať Ukrajinu aj Slovensko

NETKY.SK • 9 Október 2014, 09:24 • 2 min
Bielorus Renan Bressan: Môžeme zdolať Ukrajinu aj Slovensko

MINSK - Bieloruský futbalový reprezentant Renan Bressan pred blížiacimi sa kvalifikačnými stretnutiami o postup na ME 2016 proti Ukrajine a Slovensku vyhlásil, že zverenci Georgija Kondratieva môžu zvíťaziť nad oboma súpermi.

slovakia

left justify in out

"Zápas proti Ukrajine bude rozhodujúci pre obe mužstvá. Ukrajinci doma stratili všetky body proti Slovákom, my sme iba remizovali v Luxembursku. Zápasy proti Ukrajine a Slovensku ukážu veľa. Sú to síce tímy, ktoré vedia hrať dobrý futbal, ale dúfame, že ich dokážeme zdolať. Bude to nesmierne náročné, ale veríme vo svoje schopnosti," vyhlásil pre ukrajinskú televíznu stanicu Futbol 1 v Brazílii narodený 25-ročný stredopoliar. Renan Bardini Bressan, ako znie celé meno hráča, získal bieloruské občianstvo po tom, ako si v rokoch 2007 až 2012 obliekal dres Gomeľa a BATE Borisov. V súčasnosti háji farby portugalského Rio Ave. Za Bielorusko doteraz odohral 17 duelov, v ktorých dosiahol tri presné zásahy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona