Bielorus Kalačov kvituje v mužstve Hleba aj nové tváre

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 11:42 • 2 min
Bielorus Kalačov kvituje v mužstve Hleba aj nové tváre

MINSK - Stredopoliar bieloruskej futbalovej reprezentácie Timofej Kalačov vyhlásil, že je optimista ohľadom budúcnosti národného mužstva.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, Bielorusi majú od februára nového trénera Alexandra Chackeviča. Predchádzajúci kouč Bielorusov Georgij Kondratiev odstúpil po tom, ako mužstvo vyťažilo z troch stretnutí na začiatku kvalifikácie ME 2016 len jeden bod za remízu 1:1 s Luxemburčanmi. Definitívu preňho znamenala domáca prehra 1:3 so SR 12. októbra v Borisove (okrem toho aj 0:2 s Ukrajincami). Medzičasom Bielorusi podľahli Španielom v Huelve 0:3 a v prípravnom dueli zdolali Mexičanov v Borisove 3:2, hoci dva razy prehrávali. Dočasným koučom bol Andrej Zygmantovič.


"Očakával som od nového trénera pozvánku do reprezentácie, ale pochopil by som, keby sa rozhodol priviesť ´mladú krv´," cituje oficiálny web Európskej futbalovej únie (UEFA) slová 33-ročného hráča ruského klubu FK Rostov, ktorý skóroval v spomenutom októbrovom dueli proti SR. "Každopádne, v tíme máme nové tváre a tak by to malo byť. Teší ma, že v mužstve je aj skúsený Alexander Hleb. Nemal ľahké obdobie, ale počul som, že momentálne hrá veľmi dobre a je vo forme. Takíto hráči musia byť súčasťou reprezentácie, pretože dajú mužstvu veľa," doplnil 68-násobný bieloruský reprezentant.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies