Bieber zvažuje presťahovanie do Atlanty, obyvatelia protestujú

NETKY.SK • 24 Február 2014, 15:27 • 2 min
Bieber zvažuje presťahovanie do Atlanty, obyvatelia protestujú

USA - Hoci kanadský spevák zatiaľ svoj úmysel presťahovať sa nepotvrdil, obyvatelia luxusnej štvrte Buckhead už naplánovali na dnes protestnú akciu.

slovakia

left justify in out

Kanadský spevák Justin Bieber sa údajne chce presťahovať z Kalifornie do Atlanty v štáte Georgia. Hoci tieto informácie spevák zatiaľ nepotvrdil, obyvatelia luxusnej atlantskej štvrte Buckhead, kde si 19-ročný Bieber momentálne prenajíma vilu, naplánovali na dnes protest proti jeho prítomnosti v tejto lokalite. "Bojíme sa, že do našej pokojnej štvrte vnesie nepríjemnosti. Myslíme si, že človek ako on by si mal nájsť štvrť, ktorá bude viac vyhovovať jeho životnému štýlu," uviedol pre médiá organizátor protestu Harold White.

 

Devätnásťročný Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Debutoval v roku 2009 EP nahrávkou My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a kompilácia Journals (2013). Spevák, ktorého najväčším hitom je zrejme skladba Baby, stihol počas svojej kariéry získať okrem iného jednu Brit Award, štyri Juno Awards, sedem American Music Awards a dve nominácie na Grammy. V ostatnom čase mal viacero problémov so zákonom, minulý mesiac ho napríklad zatkli a obžalovali v Miami Beach za šoférovanie pod vplyvom omamných látok a bez platného vodičského preukazu a tiež kladenie odporu pri zatýkaní. 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www.aceshowbiz.com, www.tmz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona