Bieber má problémy s políciou: Vyšetrujú ho za bezohľadnú jazdu!

NETKY.SK • 29 Máj 2013, 10:00 • 2 min
Bieber má problémy s políciou: Vyšetrujú ho za bezohľadnú jazdu!

LOS ANGELES - Detektívi z úradu šerifa v kalifornskom okrese Los Angeles vyšetrujú popového speváka Justina Biebera za bezohľadnú jazdu, pretože sa na to sťažovali svedkovia vrátane bývalej hviezdy americkej futbalovej ligy Keyshawna Johnsona. Informovala o tom dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hovorca šerifa uviedol, že v pondelok 27. mája o 20.00 h miestneho času išiel Bieber údajne svojím bielym Ferrari po uzavretom obytnom areáli na severe losangeleského okresu rýchlosťou stanovenou pre diaľnice. V uvedenom areáli, kde Bieber býva, je však stanovená maximálna rýchlosť 40 kilometrov za hodinu.

Johnson sa nachádzal vonku so svojou trojročnou dcérou a práve sa chystali nasadnúť do malého elektrického auta, keď okolo presvišťal Bieber. Johnson sledoval Biebera k jeho neďalekému domu, aby mu jeho správanie vyčítal, ale spevák vbehol dnu bez slova a neskôr sa odmietol rozprávať aj so šerifovými zástupcami.

Títo úradní predstavitelia podajú správu o bezohľadnej jazde okresnému prokurátorovi, aby do jedného či dvoch týždňov zvážil vznesenie obvinení za spáchanie priestupku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona