Biden ľutuje svoje vyjadrenia na adresu Trumpa, nechce sa s ním biť

NETKY.SK • 29 Marec 2018, 15:18 • 2 min
Biden ľutuje svoje vyjadrenia na adresu Trumpa, nechce sa s ním biť

WASHINGTON - Bývalý americký viceprezident Joe Biden sa vo štvrtok pokúsil ukončiť slovnú roztržku medzi ním a prezidentom Donaldom Trumpom, keď vyhlásil, že ľutuje svoje predchádzajúce vyhlásenia na adresu prezidenta. Biden minulý týždeň okrem iného povedal, že by z Trumpa "vymlátil dušu", na čo Trump zareagoval vyhlásením, že Biden "by išiel dole rýchlo, tvrdo a s plačom".

slovakia

left justify in out

"Nemal som povedať to, čo som povedal," spytoval si svedomie vo štvrtok Biden. "Nechcem skončiť pri pogu s týmto chlapíkom," dodal, prirovnávajúc prípadný súboj s Trumpom k divokému tancu typickému pre punkové koncerty.

Na minulotýždňovom podujatí proti sexuálnemu obťažovaniu žien na University of Miami Biden vyhlásil, že ak by uvidel Trumpa obťažovať nejakú ženu alebo hovoriť ho o tom, "vymlátil by z neho dušu". Spomenul aj nahrávku s Trumpom z roku 2005, na ktorej súčasný americký prezident hovorí, že kto je slávny, môže si voči ženám dovoliť čokoľvek. "Ak si hviezda, nechajú ťa to spraviť. Môžeš spraviť hocičo, aj chytiť ich za ...," hovoril vtedy Trump s odkazom na ženské prirodzenie.

"Ak by sme boli na škole, zobral by som ho za telocvičňu a vymlátil by som z neho dušu," povedal Biden v reakcii na tento Trumpov výrok. Dodal, že v mladosti bol muž alebo chlapec, ktorý sa správal neslušne k ženám, "väčšinou ten najtučnejší a najškaredší sukin syn v hre".

Trumpova reakcia na seba nenechala dlho čakať. "Bláznivý Joe Biden sa snaží tváriť ako tvrdý chlapík. V skutočnosti je slabý, mentálne aj fyzicky, ale zase sa mi vyhráža - už druhý raz - fyzickým útokom. Nevie, s kým má dočinenia, išiel by dole rýchlo, tvrdo a s plačom. Nevyhrážaj sa ľuďom, Joe!" odkázal minulý štvrtok Bidenovi Trump.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies