Bicák v Trnave predčasne skončil

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 13:00 • 2 min
Bicák v Trnave predčasne skončil

TRNAVA - Slovenský futbalový stredopoliar Mário Bicák už nebude pokračovať vo svojej kariére v corgoňligovom klube FC Spartak Trnava. Skúsený 33-ročný ľavý záložník dostal po ostatnom ligovom zápase 32. kola výpoveď. Informuje o tom štvrtkové vydanie denníka Šport.

slovakia

left justify in out

"Oznámili mi, že končím. Tá správa ma zaskočila. Kontrakt som mal do leta 2014, ale musím sa teraz zariadiť inak. Na Trnavu mi zostanú až na ten záver pozitívne spomienky. Najmä na minulú sezónu, keď sme bojovali o titul a dosiahli dobré výsledky v Európskej lige," povedal Bicák, ktorý odohral v najvyššej slovenskej súťaži 116 stretnutí a dosiahol 8 gólov.

Prešovský rodák prišiel do Spartaka v roku 2010, nastupoval takmer pravidelne, no jesennú časť tejto sezóny mu nevyšla podľa predstáv. V Senici dostal červenú kartu a pribrzdilo ho aj zranenie. V Košiciach si po návrate do zostavy natrhol sval a v Trenčíne si zo súboja s protihráčom odniesol zlomenú kostičku na pravej nohe. Po operácii a následnej rehabilitácii začal s individuálnym tréningom, neabsolvoval však s mužstvom zimné sústredenia v Piešťanoch a Beleku a na prahu jarnej časti ho vedenie preradilo do treťoligového rezervného tímu.

Spartak Trnava je kolo pred koncom Corgoň ligy 2012/2013 na poslednom mieste v tabuľke, na predposledný Prešov má jednobodové manko. O vypadávajúcom do II. ligy sa definitívne rozhodne v nedeľňajšom záverečnom kole, vo vzájomnom dueli sa stretnú práve spomenuté dva kluby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona