Biatlonista Hasilla skolaboval, nie je to nič vážne

NETKY.SK • 30 Január 2014, 14:29 • 2 min
Biatlonista Hasilla skolaboval, nie je to nič vážne

BRATISLAVA - Slávnostný akt sľubu slovenských olympionikov do rúk prezidenta republiky Ivana Gašparoviča v Rytierskej sále Bratislavského hradu prerušil na pár minút kolaps biatlonistu Tomáša Hasillu.

slovakia

left justify in out

Počas státia 23-ročný zverenec Pavla Kobelu skolaboval a spadol na zem. Okamžite mu prišli na pomoc lekári a pomohli mu. S prezidentom Gašparovičom sa následne Hasilla pozdravil podaním rúk a s ostatnými športovcami zložil aj predpísaný sľub.

"Nebolo to nič vážne. Od tretej rána som na nohách, počas cesty do Bratislavy sme nič poriadne nejedli a nepili. Ako športovci sme zvyknutí prijímať množstvo tekutín. Cítil som, ako na mňa išli mrákoty, a zrazu som sa ocitol na zemi. Nie som nevyspatý, skôr unavený. Keby som išiel behať, nemám problém. Pri dlhšom ničnerobení hneď zaspím. Keď sa najem, bude hádam lepšie," povedal po skončení sľubu Tomáš Hasilla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies