Bezpilotné lietadlo opakovane preletelo nad školou vo francúzskej Toulouse

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 08:04 • 2 min
Bezpilotné lietadlo opakovane preletelo nad školou vo francúzskej Toulouse

TOULOUSE - Už po tretí raz od začiatku mesiaca zaznamenali dnes prelet diaľkovo ovládaného bezpilotného lietadla neznámeho pôvodu nad židovskou školou v juhofrancúzskom Toulouse, v ktorej sa jeden z pedagógov a traja žiaci stali v roku 2012 obeťami islamistického útoku.

slovakia

left justify in out

Prelet dronu zaznamenali vojaci, ktorí strážia toto vzdelávacie zariadenie, informoval rakúsky verejnoprávny rozhlas ORF. Pred štyrmi dňami, 19. marca uplynuli tri roky od útoku Mohameda Meraha, ktorý tu zastrelil tri deti a učiteľa a ktorého 22. marca zlikvidovala polícia po obliehaní jeho bytu.

 

Záhadné prelety bezpilotných lietadiel nad rôznymi francúzskymi lokalitami, vrátane pamätihodností a vládnych inštitúcií v Pariži i jadrových elektrární, znepokojujú krajinu galského kohúta od jesene 2014. Napriek enormnému úsiliu francúzskych bezpečnostných zložiek sa zatiaľ nepodarilo vypátrať, kto stojí za nimi.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies