Bezpečnostné zložky SR sa zaoberajú výhražným e-mailom

NETKY.SK • 23 Január 2014, 14:35 • 2 min
Bezpečnostné zložky SR sa zaoberajú výhražným e-mailom

BRATISLAVA - Slovenské bezpečnostné zložky sa zaoberajú listom, ktorý dostal v stredu 22. januára na svoju e-mailovú adresu Slovenský olympijský výbor. Odosielateľ v liste upozornil na hrozbu teroristických útokov proti slovenskému olympijskému tímu na zimných olympijských hrách 2014 v Soči.

slovakia

left justify in out

„Na tejto veci sa pracuje v rámci štruktúr jednotlivých bezpečnostných zložiek. Je to na území cudzieho štátu, naše možnosti sú obmedzené, ale samozrejme, snažíme sa urobiť maximum,“ povedal minister vnútra Robert Kaliňák. Každé zimné olympijské hry od Mníchova (1972) sú podľa jeho slov rizikové. Pri teroristickom útoku tam vtedy o život prišlo 11 izraelských športovcov.

Rusko podľa Kaliňáka urobí pre bezpečnosť olympiády v Soči všetko. „Rusko nie je rozvojová krajina, ktorá by sa nevedela postarať o svoju bezpečnosť. Je na tom postavený ich kredit. Neviem si predstaviť, že by to ruské bezpečnostné zložky podcenili. Som presvedčený, že na to nasadzujú všetky sily a prostriedky,“ uzavrel minister vnútra. Osobne sa do Soči na zimné hry nechystá. „Možno, keď budem v civile,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies