Bezpečnostné zložky sa predvedú verejnosti

NETKY.SK • 24 Máj 2015, 13:02 • 2 min
Bezpečnostné zložky sa predvedú verejnosti

BRATISLAVA - V rámci Dňa bezpečnostných zložiek sa verejnosti predstavia rôzne zložky polície, hasičov ako aj ozbrojených síl.

slovakia

left justify in out

Ako na svojej internetovej stránke informovalo ministerstvo vnútra, podujatie sa uskutoční v sobotu 30. mája na Tyršovom nábreží v Bratislave, pričom začína o 10:00 a denný program potrvá do 15:30. Spolu s ministerstvom vnútra Deň bezpečnostných zložiek spoluorganizuje aj ministerstvo obrany.


V rámci programu sa návštevníkom predstavia napríklad armádni výsadkári, ktorý na začiatku podujatia zoskočia do areálu, kynológovia, pyrotechnici alebo policajné jednotky na koňoch. Hasiči predvedú záchranu obetí dopravnej nehody a policajti zinscenujú oslobodzovanie rukojemníkov z autobusu a zneškodnenie podozrivých v aute. Verejnosti uvidí v akcii aj policajnú a hasičskú loď a obzrieť si môže vystavenú armádnu techniku. Pre deti organizátori pripravili aj rôzne vedomostné kvízy a súťažné hry, návštevníkom počas podujatia zahrá aj Vojenská hudba Ozbrojených síl SR.


Večer o 20:00 podujatie vyvrcholí spoločným koncertom Hudby Ministerstva vnútra SR a českej rockovej kapely Olympic. Viac podrobností sa záujemcovia dozvedia na stránke https://www.minv.sk alebo https://www.mosr.sk


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies