Bezpečnosť na letiskách je mizerná! Mladík cestoval s pasom svojej priateľky z Londýna do Berlína

NETKY.SK • 28 August 2017, 19:39 • 2 min
Bezpečnosť na letiskách je mizerná! Mladík cestoval s pasom svojej priateľky z Londýna do Berlína

BERLÍN – Od letiskovej kontroly sa očakáva, že zabezpečí bezpečie pasažierov precíznymi kontrolami a to najmä v dnešnej dobe, keď sa teroristi odpaľujú takmer každý deň. Namiesto podstatných vecí, ako sú bomby, zbrane či platný pas, sa však zaoberajú veľkosťou kozmetických fľaštičiek a podobnými maličkosťami. Veď to poznáte.

slovakia

left justify in out

Michael Randall (23) cestoval so spoločnosťou EasyJet z londýnskeho letiska Gatwick do Nemecka na pas svojej priateľky. Letisková kontrola si to vôbec nevšimla, pričom paradoxne ide o dve krajiny, kde je počet teroristických útokov najvyšší. Zatiaľ, čo niektoré pasažierky museli svoje parfumy prelievať do menších nádobiek, Micheal bezstarostne prešiel.

 

Že nemá svoj pas nevedel spočiatku ani on. Všimol si to až keď vystúpil v Berlíne a neschopný personál ho poriadne vydesil. Rozhodol sa byť čestný a nabonzoval sa ochrankárom. Myslel si, že pas jeho priateľky skonfiškujú ale nestalo sa tak. Vydali mu jednodňový pas a dovolili jeho priateľke Charlotte Bull, aby prišla s jeho pasom za ním.

 

img

Foto: Facebook

 

Je záhadou, prečo si to letisková kontrola nevšimla. Michael a Charlotte sa na seba vôbec nepodobajú, okrem toho, že ich odlišuje rod, majú iné tváre aj vlasy.

 

Easyjet tvrdí, že incident vyšetruje.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies