Bezohľadný vodič: Zrazil matku s dieťaťom, kočík ťahal za autom!

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 16:44 • 2 min
Bezohľadný vodič: Zrazil matku s dieťaťom, kočík ťahal za autom!

MUSKEGON – Titulom najbezohľadnejší vodič na svete sa môže „pýšiť“ muž (20) z amerického mesta Muskegon v štáte Michigan.

slovakia

left justify in out

Polícia pátra po mužovi, ktorý vychádzal z parkoviska supermarketu a pri cúvaní zrazil matku s kočíkom. Muž sa po zrážke ani neobťažoval zastaviť a pokúsil sa ihneď ujsť. Kočík sa mu však zachytil o zadný nárazník a pár metrov ho za sebou ťahal. Po celý čas bol v ňom iba 18-mesačný Elijah Currier. Našťastie vodič na chvíľu zastavil, aby si matka mohla svoje dieťa spod auta vybrať. Potom ihneď opustil miesto činu aj s kočíkom zachyteným za autom.

„V zlatom Vane sedeli dvaja mladí muži (17 a 20). Matka Aireanna Currier neutrpela žiadne zranenia a jej syn Elijah utrpel niekoľko odrenín na nohách,“ napísala polícia vo svojej správe. Podľa posledných informácií 17-ročného spolujazdca už zadržali, avšak po 20-ročnom páchateľovi naďalej pátrajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies