Bezohľadný vodič: Autom amputoval mužovi obe nohy a ušiel!

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 13:24 • 2 min
Bezohľadný vodič: Autom amputoval mužovi obe nohy a ušiel!

BRNO - Ako ľudská hyena sa prejavil zatiaľ neznámy vodič strieborného Audi A3, ktorý v utorok spôsobil ťažkú nehodu na obchvate moravského mesta Pohořelice v okrese Brno-vidiek. Podľa výpovede svedkov najprv kľučkoval po ceste a potom narazil do dodávky, odstavenej na krajnici a riadne označenej.

slovakia

left justify in out

Pri náraze ťažko zranil dvoch mužov a z miesta nehody okamžite ušiel bez toho, aby sa zaujímal o ich stav. Informácie dnes priniesol český spravodajský portál Novinky.cz. Staršieho, 58-ročného muža osobný automobil pritlačil na dodávku a amputoval mu obe nohy. Druhého muža potom auto odhodilo do priekopy, informoval policajný hovorca Bohumil Malášek.

 

Zranenie staršieho muža bolo kritické, musel byť záchranármi intubovaný, napojený na umelú pľúcnu ventiláciu a v stave priameho ohrozenia života bol transportovaný do nemocnice v Brne.  Zranenia druhého muža boli stredne ťažké.

 

Polícia pátra po asi 30-ročnom vodičovi, ktorý bol oblečený iba v krátkych nohaviciach. O pomoc požiadala aj verejnosť, napísal web Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies