Bezohľadná jazda sa skončila hromadnou nehodou s viacerými zraneniami

NETKY.SK • 26 Apríl 2014, 15:57 • 2 min
Bezohľadná jazda sa skončila hromadnou nehodou s viacerými zraneniami

BRATISLAVA - Jedno ťažké a viaceré ľahké zranenia si vyžiadala hromadná nehoda, ktorá sa stala v piatok (25. 4.) pred polnocou na križovatke ulíc Mlynská dolina - Staré grunty v Bratislave. Vinníkom dopravnej nehody bol 46-ročný vodič osobného auta, ktorý sa rýchlou a riskantnou jazdou snažil uniknúť policajnej hliadke.

slovakia

left justify in out

Príslušníci pohotovostnej motorizovanej hliadky sa pokúšali vodiča osobného auta s komárňanským evidenčným číslom zastaviť potom, čo mu na Lamačskej ceste v smere na Mlynskú dolinu namerali prekročenie povolenej rýchlosti viac ako o 40 km/h. Vodič však nereagoval na pokyny polície ani na výstražné svetelno-zvukové znamenia a pokúsil sa policajnej hliadke uniknúť.
      

Na križovatke ulíc Mlynská dolina - Staré grunty však narazil do osobného auta, ktoré stálo na križovatke na červenú. "Nárazom došlo k následnému stretu s ďalším osobným autom a menším nákladným vozidlom," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Karina Považanová. "V dôsledku kolízie utrpel jeden z vodičov poškodených áut ťažké zranenie, ďalší účastníci hromadnej nehody, vrátane vodiča prenasledovaného auta, vyviazli s ľahkými zraneniami," dodala Považanová.
      

Výšku škody, ktorá v dôsledku dopravnej nehody na zúčastnených vozidlách vznikla, predbežne vyčíslili na 23.000 eur. Polícia už voči bezohľadnému šoférovi začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies