Bezdomovec zo skrvaveného Manchestru minul svoje peniaze na ušľachtilý skutok

NETKY.SK • 2 Jún 2017, 16:51 • 2 min
Bezdomovec zo skrvaveného Manchestru minul svoje peniaze na ušľachtilý skutok

MANCHESTER – Bezdomovec Tommy sa vzdal vlastného blaha a peniaze, ktoré dostal od štedrých ľudí, použil na ušľachtilé gesto.

slovakia

left justify in out

Tommy žije v uliciach Manchestru a obyčajne sa pohybuje práve v okolí miesta, kde sa minulý mesiac stal teroristický útok. Po tomto krvavom incidente s 22 obeťami na životoch, sledoval pamätné miesto dlhé hodiny.

 

Videl prvý kvet, ktorý bol položený na betón pri fotkách zosnulých a sledoval  ako tam postupne kvety a balóniky pribúdali.

 

Ako sám tvrdí, v živote prišiel o veľa blízkych ľudí. Stratu na životoch po tomto hroznom čine, preto vnímal omnoho intenzívnejšie.

 

Namiesto jedla, kúpil nemajetný bezdomovec niekoľko kytíc z úcty k obetiam. Zaplatil za ne približne 40 libier (45 eur), informovali v Manchester Evening News.

 

img

 

Tommy

 

"Mnoho ľudí v tejto oblasti pre mňa veľa urobilo, takže je to hold ľuďom, ktorí mi dali jedlo či peniaze?“ povedal Tommy, ktorý je častým návštevníkom kostola sv. Anny v blízkom okolí. „Urobil som pre komunitu, čo som mohol.“

 

„Nechápem, ako môže niekto prejsť takú diaľku, len aby vzal nevinné životy,“ dodal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies