Bezdomovec z Bad Oldesloe po výstreloch policajta vykrvácal

NETKY.SK • 9 Október 2018, 18:23 • 2 min
Bezdomovec z Bad Oldesloe po výstreloch policajta vykrvácal

BAD OLDESLOE - Bezdomovec, na ktorého v nedeľu strieľal na severe Nemecka policajt, stratil po vážnych vnútorných zraneniach priedušnice a pľúcnej tepny priveľké množstvo krvi a fakticky vykrvácal.

slovakia

left justify in out

To je výsledok súdnej pitvy, ktorú nariadila prokuratúra v Lübecku vyšetrujúca tragický incident. Informoval o tom v utorok Severonemecký rozhlas (NDR) s odvolaním sa na hovorcu spomínanej prokuratúry Christiana Braunwartha.

 

Podľa rovnakého zdroja 21-ročný bezdomovec z Bad Oldesloe, ktorý bol v minulosti trestaný okrem iného za riadenie motorového vozidla bez vodičského preukazu, za vlámanie do automobilu, vážnu krádež i porušenie zbrojnej legislatívy, bol zrejme psychicky chorý.

 

Mladý muž sa v nedeľu s nožom v ruke približoval k policajtom a napriek opakovanej výzve, použitiu štipľavého spreja a varovnému výstrelu ho nehodil na zem. Jeden z mužov zákona tak dvakrát na neho vystrelil a trafil ho do hornej časti tela.

 

Aj keď sa policajti snažili následne udržať vitálne funkcie zraneného, privolaný lekár mohol konštatovať už iba jeho smrť.

Vyšetrovanie kauzy pokračuje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies