Bezdomovec sa stal hitom na internete: Zachraňuje planétu!

NETKY.SK • 26 Apríl 2013, 12:59 • 2 min
Bezdomovec sa stal hitom na internete: Zachraňuje planétu!

BRATISLAVA - Záchranca plánety?! Neuveriteľný pohľad sa naskytol Martinovi, ktorý v bratislavskej mestskej časti sledoval bezdomovca, ktorý vyberal kontajnery a zároveň triedil odpad.

slovakia

left justify in out

"Ten človek vyberal z kontajnerov všetky plechovky, triedil ich ešte na hliníkové a kompótové, lisoval ich nohou a hádzal si ich do rôznych igelitiek na vozíku. Okrem toho vyberal všetky plastové obaly, z každého kontajnera na komunálny odpad. Každú fľasku, ktorá išla, opäť zlisoval a všetky plasty hádzal do špecializovaného kontajnera na plasty," popisuje na facebooku prekvapený Martin.

Martin prišiel k bezdomovcovi a opýtal sa ho, či toto robí stále. Bezdomovec odpovedal, že áno a povedal mu, že: „Chce, aby bol tento svet lepší, a tak sa snaží k tomu prispieť aspoň tak, ako je to v jeho možnostiach a schopnostiach. A že teda samozrejme, za plechovky a papier dostane nejaké drobné v zberných surovinách, aby prežil."

Užasnutý Martin dal bezdomovcovi desať eur, na čo sa muž rozplakal a poďakoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona