Bezdomovec dal študentke všetko čo mal, tá mu na oplátku spravila pekné Vianoce

NETKY.SK • 19 December 2014, 11:40 • 2 min
Bezdomovec dal študentke všetko čo mal, tá mu na oplátku spravila pekné Vianoce

PRESTON – Bezdomovci nemajú počas vianočných sviatkov veľa času na radosť. Robbie z britského mesta Preston sa však za svoje dobré skutky dočkal Vianoc, o akých ani nesníval.

slovakia

left justify in out

Bezdomovec Robbie z Prestonu sa však môže tešiť vďaka tomu, že pomohol mladej študentke. Dominique Harrison-Bentzenová stratila svoju bankomatovú kartu a nemala žiadne peniaze na cestu domov. Robbie jej dal všetky peniaze, ktoré mal - 3 libry a trval na tom, aby si ich študentka vzala a dostala sa v poriadku domov.

 

img

 

Dominique chcela Robbieho na druhý deň nájsť a odvďačiť sa mu, avšak nepodarilo sa jej to. Počas pátrania po ňom zavesila na sociálnu sieť status, ktorý jej v komentároch prezradili ďalšie Robbieho dobré skutky. Napríklad aj to, že už vrátil aj niekoľko stratených peňaženiek.

 

Dvadsaťdvaročná Dominique potom štyri noci jazdila po meste Preston na bicykli, avšak ho nemohla nájsť. Podarilo sa jej to až v skorých ranných hodinách 9. decembra. Študentka mu zorganizovala na internete zbierku s cieľom vyzbierať 20-tisíc libier, dokonca si aj skúsila byť na 24-hodín bezdomovkyňa.

 

img

 

Po pár dňoch vyzbierala takmer 14-tisíc libier. Robbie si tie peniaze naozaj zaslúži.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies