Bezdetnému páru sa po 16 rokoch narodili pätorčatá

NETKY.SK • 18 September 2014, 10:56 • 2 min
Bezdetnému páru sa po 16 rokoch narodili pätorčatá

ISLAMABAD - Po 16-ročnom bezdetnom manželstve priviedla v stredu pakistanská tridsiatnička na svet pätorčatá. Agentúru DPA o tom dnes informoval jej manžel. Uviedol, že štyri dievčatká a jedného chlapca porodila v nemocnici v meste Karáčí.

slovakia

left justify in out

Jedno dievčatko podľa lekárskych zdrojov ihneď po pôrode zomrelo. Zvyšné štyri bábätká i matka sú v stabilizovanom stave. "Som strašne šťastný," zveril sa čerstvý otec. "Málokto si vie predstaviť, ako sa cíti niekto, kto sa stal otcom po 16 bezdetných rokoch," dodal.
      

Manželia z mesta Kvéta na juhozápade Pakistanu sa zosobášili pred 16 rokmi a hoci chceli deti, nikdy žiadne nemali. Dlhé roky chodili k lekárom a absolvovali liečbu neplodnosti. Ide už o druhé pätorčatá, ktoré prišli na svet v Pakistane za necelý rok. Predchádzajúce pätorčatá, tri dievčatká a dvaja chlapci, prišli na svet vlani v októbri na severozápade krajiny, v provincii Chajbar Paštúnchvá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona