Bezdeda: Som tímový hráč, som tak naučený, rád pomáham druhým

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 13:53 • 2 min
Bezdeda: Som tímový hráč, som tak naučený, rád pomáham druhým

BRATISLAVA - Slovenský spevák Tomáš Bezdeda si pravidelne pestuje kondíciu. Skôr ako cvičenie v posilňovni však podľa vlastných slov obľubuje kolektívne športy.

slovakia

left justify in out

„Som tímový hráč, som tak naučený, rád pomáham druhým, takže vždy si rád zahrám nejaký skupinový šport, futbal alebo hokej,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA. „Okrem toho ale chodím aj do posilky, bicyklujem a behám. Nie som síce žiadny maratónec, ale tých šesť kilometrov odbehnem. A s bicyklom zas jazdím po horách. Mám celoodpružený bicykel. Keď som si pred pár dňami skúsil cestný, cítil som pod sebou každý hrboľ, skutočne ma z neho až bolel zadok,“ zasmial sa Bezdeda.


Ako známy spevák ďalej podotkol, nie je tímovým hráčom len v športe, ale aj v hudbe. „Stále hráme spolu s kapelou, snažíme sa vlastne už jedenásť rokov živiť hudbou. Aj teraz v lete hráme na rôznych akciách, hodoch, jarmokoch a slávnostiach, 23. júla nás čaká vystúpenie v Rajke a na jeseň na Morave,“ poznamenal 30-ročný umelec, ktorý onedlho svojich fanúšikov podľa vlastných slov poteší aj novým singlom.

 

„V stredu som nahral v LittleBeat studiu u Maxa Šrámka a Andreja Hrušku novú pesničku, ktorej text som zložil po anglicky. Verím, že ľuďom urobí radosť. Rozmýšľal som aj nad klipom, ale pesnička je pre mňa prvoradá. Keď ju odpromujem, tak by sme k nej časom spravili aj videoklip,“ dodal.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies