VIDEO Bezcitný fanúšik Pittsburghu Penguins zákerne uchmatol puk malému chlapcovi

NETKY.SK • 6 November 2015, 15:32 • 2 min
VIDEO Bezcitný fanúšik Pittsburghu Penguins zákerne uchmatol puk malému chlapcovi

PITTSBURGH – Niektorí dospelí skrátka nemajú chrbtovú kosť a je im jedno, či spôsobia nejakému dieťaťu smútok. Pozrite sa, ako istý fanúšik Pittsburghu Penguins ukradol malému chlapcovi puk.

slovakia

left justify in out

Incident sa odohral ešte počas minulotýždňového zápasu americkej NHL medzi domácim Pittsburghom Penguins a hosťujúcim Buffalom Sabres.

 

Tréner hostí Dan Bylsma sa snažil malému chlapcovi hodiť puk cez plexisklo, keď sa v okamihu postavil bezcitný fanúšik a puk mu schmatol pred očami. Malý chlapec sa iba nechápavo pozrel na muža, ktorý si spokojne sadol naspäť na svoje miesto.

Celý incident bol zachytený televíznymi kamerami a predstavitelia domáceho klubu okamžite zareagovali. Chlapcovi dali ďalšie dva puky ako suvenír zo zápasu a maskot Iceburgh mu osobne doniesol aj hokejový dres a objal ho. Navyše si šťastný chlapec mohol tľapnúť s hráčmi Penguins pri ich nástupe na ľadovú plochu. Tomu sa hovorí vážiť si svojho fanúšika!

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies