Bezcitné monštrum: Snúbenica krátko pred svadbou zranila muža tým najhorším spôsobom

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 17:26 • 2 min
Bezcitné monštrum: Snúbenica krátko pred svadbou zranila muža tým najhorším spôsobom

MIDDLESBROUGH - Adam Vickers (24) sa stal obeťou až neuveriteľnej krutosti jeho snúbenice, ktorá mu zasadila tú najbolestivejšiu ranu do srdca, akú len mohla.

slovakia

left justify in out

Inštalatér z Middlesbrough a Laura O'Callaghan mali vstúpiť do manželského zväzku, pričom už bola naplánovaná komplet  celá svadba vrátane pekného miesta na vidieku, profesionálneho fotografa, DJ, Bentley pre nevestu a svadobnej cesty do Thajska.

 

Nevesta však šesť týždňov pred svadbou utiekla a účet za tento luxus musí Adam zaplatiť sám.  Akoby nebola dosť bolestivá strata milovanej osoby a mastný účet za nesplnený sen, dostal mladík ešte aj poriadny „kopanec“ do jeho mužského ega - Laura ho opustila kvôli inej žene.

 

Jej lásku si získala kolegyňa menom Sinead Keziah. Adam ich spoločnú fotografiu neskôr uvidel na Facebooku a ako sám povedal, úplne ho to zdevastovalo.  

 

img

 

Mladík sa okrem zlomeného srdca musí popasovať aj účtom vo výške 25-tisíc libier, čo je v prepočte takmer 30-tisíc eur a to úplne sám. Niektoré položky z plánovanej svadby sa už nedali zrušiť.

 

"Prišlo to ako obrovský šok. Boli sme spolu už desať rokov a nikdy som ani len netušil, že by mohla byť lesbička,“ povedal nešťastník.

 

"Snažil som sa udržať emócie na uzde, ale všetko okolo mňa sa zrútilo. Bol som úplne zničený. Nikdy som si nemyslel, že by mi takto klamala," vysvetlil.

 

"Stratu peňazí by som aj oželel ale najviac ma trápi, že sme spolu boli desať rokov a naozaj som ju zbožňoval,“ povedal Adam a dodal, že mu z toho celého bolo až fyzicky zle.

 

img

 

Podľa jeho slov na sebe Laura nedala nikdy nič poznať, vždy vraj bola láskavá a nemal prečo o nej pochybovať. „Nemohol som sa zbaviť pocitu, že nie je dosť dobrý,“ priznal.

 

Keby mu svoju orientáciu prezradila skôr a vysvetlila vec normálne a včas, skôr by sa stým zmieril. Informáciu priniesol The LadBible. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies