Beyoncé zverejnila videoklip k piesni Pretty Hurts

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 11:11 • 2 min
Beyoncé zverejnila videoklip k piesni Pretty Hurts

NEW YORK - Americká speváčka Beyoncé predstavila videoklip k piesni Pretty Hurts. Spravila tak pri príležitosti zverejnenia jej fotografie na obálke amerického týždenníka Time, ktorý ju spolu s Pharrellom Williamsom, Miley Cyrus, Kerry Washington, Benedictom Cumberbatchom, Hillary Clinton a inými, zaradil medzi stovku najvplyvnejších ľudí sveta.

slovakia

left justify in out

Vo videoklipe k skladbe, ktorá pochádza zo speváčkinho eponymného piateho albumu, vystupuje 32-ročná interpretka ako jedna z účastníčok súťaže krásy, pričom kritizuje to, ako je ženská krása vnímané okolím. V úlohe moderátora súťaže sa v klipe predstavil americký herec a producent Harvey Keitel.

 

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Spomínaný eponymný album vyšiel neočakávane 13. decembra 2013 na portáli iTunes, pričom za necelý týždeň sa z neho predalo milión kópií. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona