Beyoncé zmenila imidž: Je z nej krátkovlasá blondína!

NETKY.SK • 8 August 2013, 11:18 • 2 min
Beyoncé zmenila imidž: Je z nej krátkovlasá blondína!

LOS ANGELES - Americká speváčka Beyoncé si ostrihala svoje dlhé vlasy. Nový krátky blond zostrih ukázala na fotografiách, ktoré v stredu zverejnila prostredníctvom služby Instagram.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročná hviezda radikálne zmenila imidž počas aktuálneho turné The Mrs. Carter Show. Začiatkom augusta predviedla tri koncerty v brooklynskom Barclays Center, pričom momentálne má prestávku a v šnúre bude pokračovať až 17. augusta v Anglicku.

Tridsaťjedenročná Beyoncé začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má štyri sólové štúdiovky - Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete má na konte už 17 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Medzi jej najväčšie hity patria skladby Crazy In Love, Baby Boy, Me, Myself And I, Naughty Girl, Check On It, Irreplaceable, Beautiful Liar, If I Were A Boy, či Single Ladies (Put A Ring On It). Od apríla 2008 je jej manželom rapper Jay Z, s ktorým chodila od svojich 19 rokov. Vlani v januári mu porodila dcéru Blue Ivy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona