Beyoncé si zaspievala so smrteľne chorou fanúšičkou

NETKY.SK • 27 December 2013, 18:04 • 2 min
Beyoncé si zaspievala so smrteľne chorou fanúšičkou

USA - Mladá Taylon, ktorá má neoperovateľný nádor na mozgu, si sen splnila aj vďaka organizácii Philanthropy Programme Partnerships.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Beyoncé si počas koncertu v Las Vegas zaspievala so smrteľne chorou fanúšičkou. Tridsaťdvaročná hviezda sa s mladou Taylon, ktorá má neoperovateľný nádor na mozgu, stretla 7. decembra ešte pred vystúpením a potom si s ňou okrem spievania aj zatancovala. "Tu je malé dievča, ktoré doslova bojuje o svoj život. Nevie, či sa dočká ďalšieho dňa alebo týždňa," povedala Ivy McGregor z organizácie Philanthropy Programme Partnerships, ktorá stretnutie speváčky s chorým dievčatkom sprostredkovala.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Pred spomínanou piatou sólovkou vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Jej najnovší eponymný album vyšiel neočakávane 13. decembra na portáli iTunes, pričom už za necelý týždeň sa z neho predalo milión kópií. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies