Beyoncé sa rozplakala počas záverečného koncertu turné

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 14:12 • 2 min
Beyoncé sa rozplakala počas záverečného koncertu turné

PORTUGALSKO - Americká speváčka Beyoncé sa rozplakala počas záverečného koncertu svetového turné The Mrs. Carter Show.

slovakia

left justify in out

Koncert v Lisabone bol už 132. v poradí a 32-ročná hviezda sa v rámci neho rozhodla poďakovať fanúšikom za podporu. "Ak by ste nevedeli, dnes je to 132. koncert. Je to záverečný koncert Mrs. Carter Show. Začali sme pred rokom a chcem povedať, že to bolo úžasné. Počas minulého roka sme toho spolu veľa zažili. Super Bowl (vyvrcholenie americkej Národnej futbalovej ligy, pozn. SITA), nakrúcanie videoklipov a všetky tieto koncerty. Keď som začínala turné, moje dieťa ešte nevedelo chodiť. Chcem vám len povedať, že som veľmi šťastná. Plačem pre vás. Ešte raz vám všetkým ďakujem. Keď spadnem, vy ma zodvihnete. Keď som hladná, vy ma nakŕmite. Túto pieseň venujem vám," povedala speváčka a následne zaspievala fanúšikom pieseň Halo.

 

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Jej najnovší eponymný album vyšiel neočakávane 13. decembra 2013 na portáli iTunes, pričom za necelý týždeň sa z neho predalo milión kópií. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA.

 

 Plač a Poďakovanie Beyoncé fanúšikom na poslednej show v Lisabone

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies