Beyoncé predstavila videá k piesňam Love Drought a Sandcastles

NETKY.SK • 13 Február 2017, 13:37 • 2 min
Beyoncé predstavila videá k piesňam Love Drought a Sandcastles

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Beyoncé zverejnila prostredníctvom služby YouTube videoklipy ku skladbám Love Drought a Sandcastles. V druhej menovanej novinke 35-ročná interpretka účinkuje spolu s manželom, rapperom Jay Z.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z texaského Houstonu predstavila videá k obom skladbám krátko po tom, ako s nimi vystúpila na nedeľnom udeľovaní cien Grammy. Speváčka si z ceremoniálu odniesla dve trofeje, a to za najlepší videoklip (Formation) a najlepší súčasný urban album (Lemonade).


Love Drought a Sandcastles sú tiež súčasťou spomínanej štúdiovky Lemonade, ktorá sa dostala na trh vlani v apríli. Nahrávku sprevádzal rovnomenný film, v ktorom je možné vidieť aj zábery z oboch spomínaných videoklipov. Beyoncé už z neho ponúkla aj klipy k piesňam Sorry, Hold Up, All Night a Formation, ktoré si jej priaznivci môžu pozrieť na službe YouTube.


Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch ako členka skupiny Destiny's Child, s ktorou má na konte štyri štúdiovky, no neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Ako sólistka uviedla na trh albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011), Beyoncé (2013) a spomínaný Lemonade.

 

Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 22 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child. Ako herečka sa predstavila napríklad v snímkach Austin Powers v Zlatom úde (2002), Pokušenie (2003), Ružový panter (2006), Dreamgirls (2006), Cadillac Records (2008) či Posadnutá (2009).



 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona