Beyoncé po prvý raz nominovali na Q Award

NETKY.SK • 14 Október 2016, 17:48 • 2 min
Beyoncé po prvý raz nominovali na Q Award

NEW YORK - Americká speváčka a herečka Beyoncé získala svoju prvú nomináciu na ceny britského hudobného mesačníka Q. Tridsaťpäťročná rodáčka z texaského Houstonu súťaží o trofej v kategórii videoklipov s videom ku skladbe Formation.

slovakia

left justify in out

Nomináciám na Q Awards dominujú kapely Coldplay a The 1975, ktoré zhodne získali po štyri nominácie, vrátane tých za najlepší album či najlepší videoklip. V kategórii najlepších albumov súperia s formáciami Bastille a Christine And The Queens, nomináciu získal tiež zosnulý anglický hudobník David Bowie s albumom Blackstar (2016).

 

Coldplay sa uchádza aj o cenu pre najlepšieho svetového interpreta a najlepšiu koncertnú kapelu. The 1975 sa tiež môžu stať najlepším svetovým interpretom a so skladbou Somebody Else si môžu odniesť cenu pre najlepšiu pieseň.


Medzi nominovanými na Q Awards sú aj formácie U2, Biffy Clyro, Muse alebo interpreti Skepta, PJ Harvey, Noel Gallagher či James Bay. Víťazi si ceny prevezmú počas slávnostného večera 2. novembra v londýnskej koncertnej hale Roundhouse, pričom po prvý raz sa na ňom môže zúčastniť aj verejnosť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies