Beyoncé na inaugurácii Obamu spievala americkú hymnu z playbacku

NETKY.SK • 23 Január 2013, 08:10 • 2 min
Beyoncé na inaugurácii Obamu spievala americkú hymnu z playbacku

Beyoncé na inaugurácii Obamu spievala americkú hymnu z playbacku - Politika Výborne prijatá interpretácia americkej štátnej hymny v podaní speváčky Beyoncé na inaugurácii amerického prezidenta Baracka Obamu sa ukázala byť playbackovým predstavením. Popová

slovakia

left justify in out

imgVýborne prijatá interpretácia americkej štátnej hymny v podaní speváčky Beyoncé na inaugurácii amerického prezidenta Baracka Obamu sa ukázala byť playbackovým predstavením.

Popová hviezda, ktorá v pondelok ohromila státisíce divákov vo Washingtone a milióny ďalších pri televíznych obrazovkách, si však pre svoje vystúpenie s hymnou The Star-Spangled Banner (Hviezdami posiata vlajka) zvolila playback. Pre spravodajský kanál Sky News to potvrdila vojenská kapela Námornej pechoty USA.

Všetka hudba, ktorá zaznieva na takýchto podujatiach, je vopred nahraná. Poistí sa tým prípadné zlyhanie, uviedla hovorkyňa kapely Kristen Duboisová. Podľa nej sa Beyoncé rozhodla použiť playback na poslednú chvíľu, dôvody jej rozhodnutia však nepozná.

Všeobecne sa teraz špekuluje o tom, že ide o prvý prípad, kedy štátna hymna USA nezaznela na prezidentskej inaugurácii naživo. Duboisová podotkla, že aj pri Obamovej prvej inaugurácii v roku 2009 hral violončelista Yo-Yo Ma na playback, údajne kvôli veľmi nízkym teplotám, ktoré by hudobný nástroj rozladili.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies