Beyoncé mala pre nový album pripravených až 80 skladieb

NETKY.SK • 31 December 2013, 08:05 • 2 min
Beyoncé mala pre nový album pripravených až 80 skladieb

USA - Tridsaťdvaročná hviezda údajne vybrala pre štúdiovku jednoduchšie piesne.

slovakia

left justify in out

Americká speváčka Beyoncé prezradila, že pre aktuálny eponymný album, ktorý bez ohlásenia vyšiel 13. decembra na portáli iTunes, mala pripravených až približne 80 piesní. "Keď som začala vyberať zo skladieb, ktoré sa z celkových približne osemdesiatich dostali ďalej, boli to tie jednoduchšie," prezradila 32-ročná hviezda vo videu s názvom Part 3 Run 'N Gun. Speváčka sa zároveň vyjadrila aj k videoklipu a skladbe Drunk in Love, ktoré pre fanúšikov spontánne pripravila s manželom, rapperom Jay Z. "Mali sme takú menšiu párty. Nebolo to o žiadnom egu, nesnažili sme sa spraviť hit. Iba sme sa zabávali a myslím si, že to v tej nahrávke aj cítiť," vysvetlila a vzápätí ešte dodala, že zrejme ide o najprirodzenejší klip, aký doteraz spravila.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Pred spomínanou piatou sólovkou vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka. Z jej spomínaného najnovšieho albumu Beyoncé sa už za necelý prvý týždeň predalo milión kópií. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.usmagazine.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies