Beyoncé a Jay Z zverejnili prvú časť video trilógie Bang Bang

NETKY.SK • 15 September 2014, 17:47 • 2 min
Beyoncé a Jay Z zverejnili prvú časť video trilógie Bang Bang

USA - Americkí interpreti Beyoncé a Jay Z zverejnili prostredníctvom webstránky nowness.com prvú časť z trojdielnej série videoklipov nazvanej Bang Bang.

slovakia

left justify in out

Tie tvorili projekciu na ich spoločnom turné On The Run, ktoré dvojica ukončila v sobotu 13. septembra v Paríži. Videá zachytávajú pár na úteku a sú pokračovaním traileru turné, v ktorej 33-ročná rodáčka z Texasu spieva svojmu manželovi pieseň Bang Bang (My Baby Shot Me Down) speváčky Nancy Sinatra. O réžiu všetkých videí sa postaral Dikayl Rimmasch.

Beyoncé Giselle Knowles-Carter začala hudobnú kariéru v 90. rokoch minulého storočia ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Vydala albumy Dangerously In Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008), 4 (2011) a spomínaný Beyoncé (2013), pričom so všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Jedna z najlepšie zarábajúcich interpretiek na svete získala už 17 cien Grammy, tri z nich ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová interpretka. 

 

Beyoncé and Jay Z: Bang Bang, Part One on Nowness.com

 

Štyridsaťštyriročný Jay Z, vlastným menom Shawn Corey Carter, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1989. Debutoval však až v roku 1996, keď vydal album Reasonable Doubt. Ten je spolu s nahrávkou The Blueprint (2001) v rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias podľa magazínu Rolling Stone. V súčasnosti má na svojom konte dvanásť sóloviek, dva spoločné albumy so spevákom R. Kellym a po jednom s rockovou kapelou Linkin Park a rapperom Kanyem Westom. Okrem toho vydal viacero kompilácií a zatiaľ získal 19 cien Grammy. Jay Z a Beyoncé sa zosobášili v roku 2008 a v januári 2012 sa im narodila dcéra Blue Ivy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona