Beth Ditto vydá v júni debutový sólový album

NETKY.SK • 4 Apríl 2017, 14:24 • 2 min
Beth Ditto vydá v júni debutový sólový album

NEW YORK - Americká speváčka a frontmanka už nefungujúcej kapely Gossip Beth Ditto vydá 16. júna debutový sólový album. Novinka sa bude nazývať Fake Sugar a bude obsahovať dvanásť skladieb. Na produkcii nahrávky sa podieľala Jennifer Decilveo.

slovakia

left justify in out

Tridsaťšesťročná rodáčka z mesta Searcy v Arkansase zo svojej štúdiovky predstavila aj prvý singel s názvom Fire. Skladba mala premiéru v pondelkovej relácii dídžeja MistaJama v rádiu BBC Radio 1. Priaznivci Ditto si ju môžu vypočuť napríklad prostredníctvo služby YouTube. 

Beth Ditto v Gossip pôsobila od jej vzniku v roku 1999. S formáciou vydala albumy That's Not What I Heard (2000), Movement (2003), Standing In The Way Of Control (2006), Music For Men (2009) a A Joyful Noise (2012). Medzi jej najväčšie hity patria skladby ako Standing in the Way of Control, Heavy Cross, Love Long Distance, Pop Goes the World či Perfect World. V roku 2016 Ditto potvrdila ukončenie činnosti kapely. 

 


Tracklist albumu Beth Ditto - Fake Sugar: 
1. Fire 
2. In and Out 
3. Fake Sugar 
4. Savoire Faire 
5. We Could Run 
6. Oo La La 
7. Go Baby Go 
8. Oh My God 
9. Love in Real Life 
10. Do You Want Me To 
11. Lover 
12. Clouds 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona