Beštie z Islamského štátu: Matka prišla do väzenia pre svojho syna, uvarili ho a dali jej ho zjesť

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 14:07 • 2 min
Beštie z Islamského štátu: Matka prišla do väzenia pre svojho syna, uvarili ho a dali jej ho zjesť

LONDÝN – Brit, ktorý sa rozhodol ísť bojovať do Iraku proti Islamskému štátu tvrdí, že táto teroristická skupina dala matke zjesť svojho syna po tom, čo prišla do ich centrály, aby ho navštívila.

slovakia

left justify in out

Yasir Abdulla, bezpečnostný pracovník z britského mesta Keighley sa rozhodol ísť bojovať do Iraku proti militantom z Islamského Štátu po tom, čo sa dozvedel, že ich bojovníci sa nachádzajú menej ako 10 kilometrov od jeho rodnej dedinky v Kurdistane, z ktorej odišiel v roku 2000.

 

img

 

 

Pridal sa k stovkám ostatných Kurdov, ktorí sa snažia zastaviť rozmach Islamského štátu. Abdulla sa vrátil do Veľkej Británie minulý týždeň a pre denník The Sun porozprával hrôzostrašný príbeh o kurdskej žene, ktorej syn bol zajatý Islamským štátom a odvedený do Mosúlu. Matka sa vybrala za svojim synom a chcela žiadať o jeho prepustenie, miesto toho jej ho naservírovali na tanier.

 

„Bola odhodlaná nájsť svojho syna, a tak sa rozhodla ísť do centrály Islamského štátu, kde ho chcela vidieť,“ povedal Abdulla pre denník a pokračoval: „Militanti jej povedali, aby si po dlhej ceste sadla a najedla sa, pred tým ako ju vezmú za jej synom. Priniesli jej šálku čaju, mäso s ryžou a polievku. Myslela si, že sú milí. Ale jej syna zabili, nakrájali, a potom ako žena dojedla a opýtla sa na svojho syna jej povedali, že ho práve zjedla.“

 

Počas svojej bojovej misie zažil Abdulla nespočetne veľa hrôz a počul príbehy o brutalite bojovníkov Islamského štátu. O tom, ako pochovávajú zajatcov zaživa a ako ich hádžu do obrovského ohniska plného ľudí.

 

Napriek tomu, že Abdulla sa vrátil späť k rodine, plánuje sa vrátiť naspäť do Kurdistanu a pokračovať v boji proti Islamskému štátu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies