Berti Vogts sa podrobil operácii srdcovej chlopne

NETKY.SK • 19 Január 2015, 12:18 • 2 min
Berti Vogts sa podrobil operácii srdcovej chlopne

BONN - Futbalový majster sveta a Európy a neskôr úspešný tréner Berti Vogts sa podrobil operácii srdcovej chlopne. Šesťdesiatosemročný Nemec do vlaňajšieho októbra viedol reprezentáciu Azerbajdžanu.

slovakia

left justify in out

"Operácia bola plánovaná, pripravoval som sa na ňu asi tri či štyri mesiace," uviedol podľa denníka Bild Berti Vogts, ktorý ako hráč vyhral v roku 1972 európsky a o dva roky neskôr v domácom prostredí aj svetový šampionát. V roku 1996 priviedol Nemcov k titulu kontinentálnych šampiónov ako kouč. V súčasnosti leží na univerzitnej klinike v Tübingene. "Cítim sa veľmi dobre. Kvalitne sa o mňa starajú. Po vyliečení chcem zostať vo futbale, či už ako tréner alebo športový riaditeľ. Teším sa na novú výzvu," povedal pre Bild Vogts.

 

Vogts už trénoval aj Leverkusen, Kuvajt, Škótsko či Nigériu. Ako hráč si obliekal medzi mužmi len dres Borussie Mönchengladbach, s klubom vyhral päťkrát bundesligu, raz Nemecký pohár a raz aj Pohár UEFA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies