Bero strelil už svoj štvrtý gól v sezóne, holandská liga mu sedí

NETKY.SK • 26 November 2018, 14:38 • 2 min
Bero strelil už svoj štvrtý gól v sezóne, holandská liga mu sedí

ARNHEM - Slovenský futbalista Matúš Bero zažíva po letnom prestupe z tureckého Trabzonsporu do holandského Vitesse Arnhem vydarené obdobie. Pravidelne nastupuje v základnej zostave trénera Leonida Sluckého, za čo sa mu odvďačuje dobrými výkonmi.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom zápase 13. kola najvyššej holandskej súťaže otvoril Bero skóre gólom v 13. min a aj vďaka nemu zvíťazilo Vitesse 3:1. Pre 23-ročného ofenzívneho stredopoliara to bol už štvrtý gól v aktuálnej sezóne.

 

"Prestup hodnotím pozitívne, pretože hrám pravidelne, takmer každý zápas. Verím, že to v takomto trende bude pokračovať naďalej a sezóna bude pre mňa i pre klub úspešná. S trénerom sme sa už viackrát rozprávali a je so mnou spokojný. Zo začiatku som sa iba hľadal, pretože v uplynulej sezóne som toho veľa neodohral. Našťastie som sa chytil a podávam dobré výkony, snáď mi to vydrží," povedal pre agentúru SITA Matúš Bero.

Reprezentant SR priznal, že futbal v najvyššej holandskej súťaži mu chutí. "Liga je otvorená, veľa sa v nej útočí, a to mi ako ofenzívnemu hráčovi vyhovuje. Padá tam veľa gólov po centroch, hrá sa veľa do krídelných priestorov, odkiaľ idú centre. Tento štýl hry mi sedí," dodal niekdajší hráč AS Trenčín.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona