Bero: Proti Nemcom sa môžeme predviesť

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 13:35 • 2 min
Bero: Proti Nemcom sa môžeme predviesť

MYJAVA - Pred jesenným náročným záverom kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2017 futbalistov do 21 rokov čaká na slovenských reprezentantov tejto vekovej kategórie prestížne medzištátne prípravné stretnutie na pôde nemeckých rovesníkov.

slovakia

left justify in out

Navyše, po gólových kanonádach do siete Holandska i Turecka v 8. skupine spomenutej eliminácie nepôjdu zverenci Pavla Hapala do konfrontácie s popredným európskym tímom, ktorá sa uskutoční 2. septembra, v úlohe trpaslíka. Naopak, Nemci s nimi musia rátať ako s vyrovnaným súperom.

 

"Samozrejme, tešíme sa na možnosť zmerať si sily s kvalitným družstvom Nemecka. V minulosti asi nebola takáto príležitosť. Môžeme sa predviesť a pomôcť si do ďalšej kariéry," povedal pre agentúru SITA stredopoliar Matúš Bero.

 

"Bude to previerka so všetkým, čo k tomu patrí. Absolvujeme dobrý prípravný zápas pred kvalifikačným vystúpením na Cypre o tri dni neskôr. Hráči sa tešia do Nemecka," doplnil pre SITA český tréner Hapal.

 

Najžiadanejší futbalista majstrovského Trenčína Bero po vysokom triumfe nad Tureckom (5:0) zdôraznil kolektívnosť, na myjavskom trávniku však nechýbala ani individuálna brilantnosť hráčov slovenskej "dvadsaťjednotky".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies