Bero prestúpil, z Trabzonsporu mieri do Holandska

NETKY.SK • 4 Júl 2018, 10:18 • 2 min
Bero prestúpil, z Trabzonsporu mieri do Holandska

Arnhem - Slovenský futbalista Matúš Bero sa stal novou posilou holandského prvoligového klubu Vitesse Arnhem. So svojím novým zamestnávateľom podpísal ofenzívny stredopoliar štvorročný kontrakt. V posledných dvoch sezónach pôsobil 22-ročný odchovanec trenčianskeho futbalu v tureckom Trabzonspore.

slovakia

left justify in out

"Ponuka z Vitesse ma veľmi potešila, prišla v správnom čase. Teším sa na pôsobenie v kvalitnej Eredivisie, je to súťaž, ktorá by mi mohla sedieť. Vitesse je ambiciózny tím, rovnako ako ja. Spravím všetko pre to, aby pôsobenie v žlto-čiernom drese bolo úspešné," povedal Bero pre oficiálnu stránku klubu. Bero prestúpil do Turecka v roku 2016, Trabzonspor za neho zaplatil 2,5 milióna eur. V prvej sezóne sa mu v tureckej lige darilo, ale v tej ďalšej dostával menej príležitostí.

 

Z príchodu päťnásobného slovenského reprezentanta mal radosť aj technický riaditeľ Vitesse Marc van Hintum. "Matúš je ofenzívny stredopoliar, veľmi kreatívny a nebezpečný pre súpera. Sme presvedčení, že nášmu tímu dá veľa," povedal van Hintum.

 

Bero je šiestou akvizíciou Arnhemu pred novou sezónou. Pred ním prišli Khalid Karami, Rasmus Thelander, Oussama Darfalou, Max Clark a Jake Clarke-Salter. V novom tíme bude Bero podľa klubového webu nosiť dres s číslom 21.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona