Bero: Náskok sa zmenšil, naďalej máme všetko v rukách

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 14:17 • 2 min
Bero: Náskok sa zmenšil, naďalej máme všetko v rukách

TRENČÍN - Hráči úradujúceho majstra AS Trenčín síce výsledkovo nezvládli šláger úvodu jarnej časti najvyššej slovenskej futbalovej súťaže doma proti ŠK Slovan Bratislava (0:2), ale na čele tabuľky Fortuna ligy 2015/2016 majú stále o štyri body viac ako ich bratislavský rival (48, resp. 44 b.). V tejto sezóne desaťgólový strelec v drese AS Matúš Bero je optimistom napriek skutočnosti, že "belasí" skresali odstup na Trenčín zo siedmich na štyri body.

slovakia

left justify in out

"Náš náskok sa zmenšil, naďalej však máme všetko v našich rukách. Vo zvyšných trinástich zápasoch jarnej časti si môžeme dovoliť ešte jedno zaváhanie a stále budeme pred Slovanom. Zo sobotňajšej prehry sa musíme poučiť a ísť ďalej so vztýčenými hlavami," citoval portál portál fortunaliga.sk slová 20-ročného talentovaného stredopoliara Bera, reprezentanta SR do 21 rokov.

 

V Trenčíne nemôžu dlho premýšľať nad nevydareným zápasom proti ŠK Slovan, pretože už v utorok podvečer si v rámci 21. kola Fortuna ligy zmerajú sily s hráčmi úradujúceho vicemajstra zo Žiliny, ktorí v jarnej ouvertúre prekvapujúco podľahli poslednej v klasifikácii Skalici 0:1. Pod Dubňom sa očakáva zaujímavá konfrontácia dvoch elitných slovenských tímov, ktoré na úvod jari nezabodovali. "Sobotňajšie stretnutie proti Slovanu nás nemôže rozhádzať, ale iba utužiť a zoceliť. Musíme na sebe pracovať ešte viac a byť tímovejší, viac si vážiť víťazstvá. V Žiline máme šancu na reparát. Pevne verím, že ju aj zvládneme," burcuje na trenčianskom klubovom webe stopér a kapitán AS Peter Kleščík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies